1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей сучасний сервіс з підбору гувернанток і нянь TYRBOTA project, за підтримки ГО «ПРОЗОРИЙ ВИБІР» та УББ Dobro.ua, влаштував великий благодійний захід «Свідома турбота», у рамках якого лідерки думок, публічні мами та громадські діячі ділилися особистим досвідом виховання дітей.

На обговорення були винесені такі теми й проблеми:
– кіднепінг;
– відсутність статевого виховання та сексуальної освіти у дітей;
– кібербулінг, секстинг і безпека дітей в Інтернеті;
– свідоме ставлення та системний підхід до виховання дітей.

Спікерами заходу виступили: Ольга Руднєва – директор благодійного фонду Олени Пінчук; Олена Борисова – співзасновниця та CEO «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»; Поліна Неня – лідерка думок, засновниця BESTIN / FIRSTIN.UA, бізнесвумен, засновниця громадського руху #JinkyUA; Анастасія Дьякова – радник із питань безпечного Інтернету при Міністерстві цифрової трансформації; Олександра Дєргоусова – амбасадор академії духовного розвитку О&О та книги «Чотири священних секрети».

Головною метою заходу було зібрати 75 тисяч гривень і передати їх в УББ Dobro.ua на оплату роботи психологів, які впродовж року надаватимуть психологічну допомогу тим дітям, що з якихось причин були позбавлені батьківської любові та турботи. Завдяки ініціаторам заходу і всім небайдужим, що долучилися до збору коштів, TYRBOTA project,   ГО «ПРОЗОРИЙ ВИБІР» та УББ Dobro.ua вдалося підтвердити найсміливіші мрії й зібрати 100 тисяч гривень на допомогу дітям. Наразі відомо, що сума повністю зібрана й передана безпосередньо до платформи.

ФОТОРЕПОРТАЖ