20 вересня на території IZONE відбувся П’ятий ювілейний Фінал Міжнародного Конкурсу Молодих Дизайнерів – New Fashion Zone. Мода змінюється постійно, тому New Fashion завжди у зоні особливої уваги, особливо завдяки своїм трендам sustainable.

Фотограф: Катя Плохій

New Fashion Zone – це спільнота талановитих людей, де кожен може реалізувати себе і проявити свій талант. Майданчик став місцем зустрічі для тих, хто дійсно бажає розвиватися і мріє вписати в історію моди імена українських дизайнерів поруч зі світовими брендами.

Мета Конкурсу – реалізувати амбіції і бажання кожного учасника, продемонструвати ідеї творчого покоління експертам моди.

КОНКУРС NFZ

Конкурс є центром розвитку молодих дизайнерів і дає можливість новим учасникам обмінятися досвідом, набути необхідних знань та продемонструвати своє бачення українським і зарубіжним експертам у сфері моди.

На Фіналі V ювілейного Конкурсу New Fashion Zone, який відбувся 20 вересня 2019 на локації Izone, 42 фіналісти продемонстрували міжнародному журі свої навчальні колекції з шести образів.

Дизайнери Конкурсу New Fashion Zone брали участь в номінаціях: Men, Casual, Kids, Art, Business і Not for Models. Також були вузькопрофільні номінації New Fashion Nominations, які відображають перспективні напрямки в області дизайну одягу: Not Age (одяг для людей віку 50+), Sport-fashion, Teenager (одяг для тінейджерів), Outerwear (верхній одяг), Subcultures (одяг для субкультур), Трикотаж.

Фінал Конкурсу

Третій етап змагання, де переможці Кастингу Конкурсу продемонструють міжнародного журі свої навчальні колекції з шести луків. Ці колекції стали можливі завдяки роботі менторів з конкурсантами в ході великої менторським програми з травня по вересень 2020

Новим форматом і відмінною рисою конкурсу New Fashion Zone є: сменторська програма від провідних експертів fashion-індустрії.

За результатами проходження Кастингу всі учасники потрапляють в систему fashion-менторства. В її рамках fashion-експерти діляться своїм професійним досвідом, допомагають конкурсантам розвинути навички і якості дизайнера, адаптуватися до професії і виробити високі стандарти роботи. Серед менторів: Смолін, дизайнер, засновник і володів бренду IDol. і Кирило Савченко, стиліст-іміджмейкер, стиліст журналів PINK, XXL, JOY і Woman magazine.

Категории: ПодіїСлово